Головна сторінка Стрічка RSS Напишіть нам Книга відгуків Четвер, 02.05.2024, 02:49
Молодків - портал нашого села!
Меню сайту
Остані оновлення
Останнє на форумі
Небо. Гарні фотки
Граємо в футбол
Набір команди сайту
Світлана Весна - Біографія і творчість
Оцініть діяльність влади нашого села
Школа... чи сумоємо ми?


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 192
Статистика

Каталог статей

Головна » Статті » Спорт

У фіналі Кубку України зіграють Динамо і Шахтар

11 травня, на київському стадіоні "Динамо ім. Лобановського" і на донецькій "Донбас Арені" відбулися півфінальні поєдинки Кубка України. У столичному дербі "Динамо" упевнено переграло "Арсенал", а "Шахтар" виявився сильнішим за дніпропетровський "​​Дніпро".

Кубок України. 1/2 фіналу

"Динамо" - "Арсенал" 2:0

Голи: Ярмоленко, 10, Шевченко, 53

"Динамо": Шовковський, Данило, Бетао, Юссуф, Попов, Вукоєвіч, Гармаш (Ель Каддурі, 46), О. Гусєв, Ярмоленко, Мілевський (Кравець, 79), Шевченко (Алієв, 85)

Арсенал: Погорілий, Єщенко, Шершун, Шоава, Польовий, Грицай, Богданов, Старгородський (Міколюнас, 55), Р. Гусєв (Кобахідзе, 81), Аржанов (Ковпак, 68), Шацьких

Київське дербі стало практично точною копією недавнього матчу цих команд у чемпіонаті, коли динамівці впевнено перемогли з рахунком 3:0. Підопічні Юрія Сьоміна, у якого сьогодні День народження, у всіх компонентах і за всіма показниками виявилися сильніше за свого суперника і заслужено вийшли до фіналу.

Юрій Сьомін: "Чесно кажучи, грати в День народження завжди небезпечно. Гравці бояться розчарувати тренера результатом, тому хвилюються, і тренеру потім буде не до свята. Але добре, що для нас все склалося найкращим чином. У певних епізодах ми грали досить непогано, здорово, що забили швидкий гол. Можливо, цільної гри не вийшло, але я задоволений результатом і тим, що ми будемо грати у фіналі. Це найголовніше".

"Шахтар" - "Дніпро" 2:1

Голи: Вілліан, 15, Тейшейра, 25 - Мандзюк, 63

"Шахтар": Пятов, Срна, Ракицький (Кучер, 88), Іщенко, Шевчук, Хюбшман, Фернандіньо (Мхітарян, 70), Жадсон, Тейшейра (Коста, 61), Вілліан, Адріано

"Дніпро": Лаштувка, Кравченко, Мандзюк (Гладкий, 88), Коноплянка, Шахов, Чеберячко, Русол (Інкум, 85), Феррейра (Льопа, 74), Денисов, Ротань, Селезньов

Хуанде Рамос: "Це був справжній кубковий матч. На полі було багато емоцій, багато боротьби. Гра складалася для нас непросто. У цілому я залишився задоволений діями своїх футболістів. Ми до останнього боролися за перемогу, прагнули вийти у фінал, але в нас не вийшло зламати гру. Ми поступилися з мінімальним рахунком, і по такій грі це непогано. Ніяких претензій своїм футболістам я пред'явити не можу".

Мірча Луческу: "Найважливіше, що ми будемо грати у фіналі. Ми дуже хотіли цього і добилися. Як і будь-який кубковий матч, гра з "Дніпром" вийшла важкою. Обидві команди боролися за вихід у фінал. Якщо не брати до уваги епізод, коли Селезньов вдарив Ракицького, то гра вийшла видовищною.

Команди сповідують різну філософію. Ми діяли більш комбінаційно і швидко. "Дніпро" ж перевершував нас в стандартних положеннях. Перший тайм вийшов практично ідеальним. Ми зіграли дуже добре. У другій половині ми надто глибоко сіли, програли середину поля. Напевно, гравці просто втомилися. Так що "Дніпро" отримав можливість атакувати. Незважаючи на перевагу гостей, і в другому таймі ми створили багато моментів. Гарно грав Лаштувка, якого нам не вдалося пробити."

Категорія: Спорт | Додав: Rare_Fire (12.05.2011)
Переглядів: 1530 | Теги: футбол, Кубок України, Динамо, Дніпро, Арсенал, Шахтар, фінал, півфінал | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Категорії розділу
Життя в селі [8]
Легенди розповідають [1]
Кулінарія [6]
Риболовля [1]
Спорт [3]
Пошук
Стаття 34. Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань. Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір.
Нові статті
Друзі сайту
КОМПІК ІФ - довідник Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ  Село Мшанець, що на Теребовлянщині  Храм Преображення господнє

Копіювання матеріалів тільки з дозволу адміністрації і з обов'язковим посиланням на сайт
© Copyright с.Молодків molodkiv.if.ua 2024
На сайті не міститься жодного файла. Всі матеріали які є на сайті знайдені в вільному доступі в мережі інтернет. Адміністрація сайну не несе відповідальності за пости користувачів. Якщо якась публікація порушує Ваші права напишіть нам.
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Рейтинг сайтів прикарпаття КОМПІК ІФ - інформація, технології, мультимедіа, веб. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ