Головна сторінка Стрічка RSS Напишіть нам Книга відгуків Четвер, 02.05.2024, 13:15
Молодків - портал нашого села!
Меню сайту
Остані оновлення
Останнє на форумі


Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 192
Статистика

Каталог статей

Головна » Статті » Спорт

У категорії матеріалів: 3
Показано матеріалів: 1-3

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
Картинка У фіналі Кубку України зіграють Динамо і Шахтар
11 травня, на київському стадіоні "Динамо ім. Лобановського" і на донецькій "Донбас Арені" відбулися півфінальні поєдинки Кубка України. У столичному дербі "Динамо" упевнено переграло "Арсенал", а "Шахтар" виявився сильнішим за дніпропетровський "​​Дніпро".
Категорія: Спорт | Переглядів: 1530 | Добавив: Rare_Fire | Дата: 12.05.2011

Картинка УПЛ, 21-й тур: Карпати - Шахтар, Металіст - Дніпро, Динамо - Ворскла
У минулі вихідні відбувся 21-й тур української футбольної Прем'єр-ліги. Ознаменувався він перемогою "Карпат" над донецьким "Шахтарем", "камбеком" "Металіста" в матчі туру з "Дніпром" і перемогою, ціною зламаної руки Артема Мілевського, "Динамо" над "Ворсклою".
Категорія: Спорт | Переглядів: 1040 | Добавив: Rare_Fire | Дата: 14.03.2011

Картинка Шахтар вперше в 1/4 Ліги Чемпіонів обігравши Рому
У Донецьку відбувся поєдинок у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, у якому "Шахтар" приймав римську "Рому". "Гірники" розгромили суперника на своєму полі і стали першою українською командою за останні 12 років, яка зуміла пробитися до чвертьфіналу найпрестижнішого клубного турніру континенту.
Категорія: Спорт | Переглядів: 843 | Добавив: Rare_Fire | Дата: 09.03.2011

Форма входу

Категорії розділу
Життя в селі [8]
Легенди розповідають [1]
Кулінарія [6]
Риболовля [1]
Спорт [3]
Пошук
Стаття 34. Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань. Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір.
Нові статті
Друзі сайту
КОМПІК ІФ - довідник Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ  Село Мшанець, що на Теребовлянщині  Храм Преображення господнє

Копіювання матеріалів тільки з дозволу адміністрації і з обов'язковим посиланням на сайт
© Copyright с.Молодків molodkiv.if.ua 2024
На сайті не міститься жодного файла. Всі матеріали які є на сайті знайдені в вільному доступі в мережі інтернет. Адміністрація сайну не несе відповідальності за пости користувачів. Якщо якась публікація порушує Ваші права напишіть нам.
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Рейтинг сайтів прикарпаття КОМПІК ІФ - інформація, технології, мультимедіа, веб. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ